Kuidas planeerida laste mänguväljakute ja batuudimängude paigutust?
Postituse kuupäev: 2021-05-25 11:00:27 Külastage:137

Lasteparkide ja batuudiparkide abil on lihtne kajastada rohkem meelelahutusprojekte ja meelitada rohkem turiste. Pärast kevadet lähevad need aga sageli kallimaks. Uudisteinvestorite jaoks on üritus midagi korraldada. Seetõttu võivad mõne turisti jaoks kohad liiga kitsaks jääda. Tegelikult tuleneb suur osa platvormi tuludest peamiselt selle mastaabist, pargihaldajate saidi tegevuse meetodist ja prototüübist ning otsustavast rollist, siis kuidas peaksime rajama väikese laste mänguväljaku ja batuudiparki?

Anname täieliku mängu laste mänguasjade ja batuutide eelistele. Kuigi mõned neist on väikesed, on neil suuri eeliseid. Nad saavad nautida kolmemõõtmelise ruumi puudumist. Lastele, nagu väikesed siseruumides mängivad lapsed või batuudid, saab need täielikult kujundada juba varajases disainis. Korruse kõrguse eeliseid arvestades on võimalik kujundada kahe- või mitmekihilise ülesehitusega lõbustusseadmete funktsiooniprojekte. Selline planeerimis- ja disainilahendus võib piiratud planeerimisruumis selle kõrguse kõrgust suurendada. Lisaks on kihistruktuur põnevam ning tarbijatele uudne kogemus Ilu inspireerib lapsi avastama ja seiklusi avastama.

Laste mänguasjade lõbustusvarustus ja batuudi komplekteerimise funktsioon. Laste mõistlikel ja batuudimänguasjadel peab olema oma individuaalne paigutus. Objekti sihtrühmaks on laste nägemise või jõude seisvate inimeste teadmiste filtriala, millel on fikseeritud ja väga interaktiivsed lõbustusseadmed. Kuid sisse Väikese seadme valimisel tuleb arvestada mängija füüsiliste ja vaimsete emotsioonidega. Lapsed eelistavad väikseid mänguasju ja beebid väikeseid mänguasju ja erksaid interaktiivseid projektsioonmänge ning beebid eelistavad sporti ja kerget sportlikku meelelahutust.


Ja erinevaid seadmeid saab teaduslikult ja ratsionaalselt kombineerida, et rohkem mängijaid saaks interaktiivsetes mängudes osaleda. Näiteks ookeanipallide ja vikerkaare trossivõrkude kombinatsioon või üleannetu lossivarustus üleval, basseinis, et tagada laste turvalisus, suurendada paradiisi, lapsed Nad on väga aktiivsed ja neile meeldib koos käia. Erinevate seadmete kombineerimine suurendab pargi ja lähiümbruse ruumimahtu ning suudab ka paremini luua õnnelikku aega meie sünniks ning ärgitada lastes huvi ja suhtlemisoskust.

Lisaks tuleb väikepargi kavandamisel ja planeeringu kavandamisel arvestada lõbustustoodete ehitusruumiga, vältida pargivarustuse uuendamist ja uuendamist ning hoida teadlastest jalakäijaid, et tõhusalt vähendada ohutusõnnetuste esinemist, tagada laste turvalisust ja nautige lõbutsemist mugavas keskkonnas.